Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Velkommen indenfor i din lokale vinhandel

Sømod Vine er dit lokale vinhus i Valby. Vi åbnede dørene d. 1. september til den nye vinbutik lige midt i Spinderiet og i hjertet af Valby. Hos Sømod Vine vil vi gerne dele vores passion for det gode glas vin med andre. I butikken kan du gå på opdagelse blandt en lang række spændende europæiske og oversøiske vine - og vores fokus er vine af god kvalitet samt vine lavet med et miljøvenligt mindset. Derudover har vi forskellige delikatesser som lækker chokolade, nødder og lakridser fra en dansk producent, spansk olivenolie, balsamico etc. Herudover har vi forskellige former for spiritus som fx gin, rom, cognac og amaretto. Og står du og skal bruge en gave, så laver vi naturligvis også fine gavekurve og vingaver - både til private og virksomheder. Herudover kan du også booke en vinsmagning hos os - temaet tilpasser vi sammen ud fra jeres behov og ønsker. Og sidst men ikke mindst, så kan du også sidde og nyde et glas vin i vores butik - enten indenfor eller udenfor. Du kan bl.a. vælge Dagens Glas, som kun koster 25 kr. - og det er hver dag:-)   

Bag Sømod Vine står Martin og Louise Sømod. Vi bor i Hvidovre og har tidligere boet i Valby, så vi kommer også fra lokalområdet. Sømod Vine har indtil d. 1. september, hvor vi åbnede vores vinbutik i Spinderiet, været en hobby-virksomhed. Men Louise har sagt sit tidligere job op og arbejder nu fuldtid i vores nye fine butik. 

Vi glæder os til at byde dig inden for i vores vinhandel. 


Gode grunde til at handle hos Sømod Vine:

1. Vi er din lokale vinhandel i Valby med et væld af lækre vine - både bobler, hvidvin, rødvin, dessertvin og portvin.

2. I vores vinbutik laver vi fine gavekurve og vingaver - både til private og virksomheder. Her kan vi både komme lækker vin i, chokolade, mandler, lakridser, olivenolie, balsamico, gin, cognac eller rom

3. Står du og har brug for inspiration eller hjælp til valg at den rette vin, så hjælper vi altid - både i butikken, på telefon og mail.

4. Hos Sømod Vine har vi altid gratis levering til din hjemme-adresse, når du køber 6 valgfrie flasker i vores webshop.

5. Du kan booke en privat vinsmagning hos os eller en vinsmagning sammen med dine kollegaer på : info@soemodvine.dk

6. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev her får du 10% rabat på din første bestilling i vores webshop.

Kontakt os her - og vi vender tilbage til dig så hurtigt vi kan