Fri fragt i DK v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Sømod Vine er dit lokale vinhus i Valby - og har netop åbnet en ny vinbutik lige midt i Spinderiet. Hos Sømod Vine vil vi gerne dele vores passion for det gode glas vin med andre. I butikken kan du gå på opdagelse blandt en lang række spændende europæiske og oversøiske vine - og vores fokus er vine af god kvalitet samt vine lavet med et miljøvenligt mindset. Derudover har vi lækker chokolade fra en dansk producent samt olivenolie - og står du og skal bruge en gave, så laver vi naturligvis også fine gavekurve og vingaver. Herudover kan du også booke en vinsmagning hos os - temaet tilpasser vi sammen ud fra jeres behov og ønsker.  

Bag Sømod Vine står Martin og Louise Sømod. Vi bor i Hvidovre og har tidligere boet i Valby, så vi kommer også fra lokalområdet. Sømod Vine har indtil d. 1. september, hvor vi åbnede vores butik i Spinderiet, været en hobby-virksomhed. Men Louise har sagt sit tidligere job op og arbejder nu fuldtid i vores nye fine butik. 

Vi glæder os til at byde dig inden for. 


5 gode grunde til at handle hos Sømod Vine:

1. Vi er din lokale vinbutik i Valby med et væld af lækre vine - både bobler, hvidvin, rødvin og dessertvin.

2. Står du og har brug for inspiration eller hjælp til valg at den rette vin, så hjælper vi altid - båd i butikken, på telefon og mail.

3. Hos Sømod Vine har vi altid gratis levering til din hjemme-adresse, når du køber 6 valgfrie flasker i vores webshop.

4. Du kan booke en privat vinsmagning hos os eller en vinsmagning sammen med dine kollegaer på : info@soemodvine.dk

5. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev her får du 10% rabat på din første bestilling i vores webshop.

Kontakt os her - og vi vender tilbage til dig så hurtigt vi kan