Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Økologisk Pinot Noir fra tysk VDP producent. Fitz-Ritter Pinot Noir 2020

149,00 kr.

Pinot Noir, 2020 - fra VDP producenten Fitz-Ritter
Denne Pinot Noir fra tyske Fitz-Ritter byder på en lys og klar farve i glasset, en behagelig duft der er let krydret og frugtig og som samtidig byder på et strejf af nelliker. Denne tyske rødvin har en god fylde samt en lang eftersmag, hvor den let krydrede duft går igen. Rødvinen er rund i smagen med bløde tanniner - og alt i alt en rigtig skøn rødvin. Du kan fx servere den til kylling eller fisk.

Egentlig hedder Pinot Noir jo Spätburgunder i Tyskland, men Fitz-Ritter har valgt at kalde sine Spätburgunder ved den franske betegnelse, nemlig Pinot Noir. Pinot Noir kommer i virkeligheden også oprindeligt fra Frankrig.

Bag denne rødvin står VDP producenten Fitz-Ritter, som kommer fra den tyske region Pfalz. VDP er en organisation i Tyskland, som omfatter ca. 200 vinbønder og som har fokus på at producere vine af meget høj kvalitet. For mere end 100 år siden var Fitz-Ritter medstifter af denne organisation. Inden for VPD har man et klassificeringssystem bestående af 4 niveauer, hvor VDP.Grosse Lage er toppen og VDP.Gutswein er det 1. niveau - men lige meget om der er tale om VDP.Grosse Lage eller VDP.Gutswein, er der tale om vine af rigtig god kvalitet. Denne rødvin fra Fitz-Ritter har klassifikationen VDP.Gutswein.

Karakteristika:
Druer: Spätburgunder (Pinot Noir)
Farve: Lys rubinrød og klar
Alkohol: 13%
Økologisk: Ja 
VDP Klassifikation: VDP.Gutswein
Indeholder sulfitter: Ja

Læs mere om Fitz-Ritter her

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager