Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Reklamation & Fortrydelse

Reklamation
Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 2 uger fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Reklamationen sendes til:
Sømod Vine
Email: info@soemodvine.dk


Fortrydelse af køb
Du har ret til at fortryde et køb inden for 14 dage. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor købet er gennemført. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag / søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder dit køb ved at sende os en email herom hvor du oplyser dit navn, adresse, hvad du har købt og hvornår. Det skal sendes til Sømod Vine på info@soemodvine.dk 
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt et køb hos Sømod Vine, skal du sende eller aflevere varen til Bomuldsgade 3, 2500 Valby inden for fortrydelsesfristen. Afleverer du varen hos Sømod Vine, skal den modtages af en medarbejder hos Sømod Vine. Du skal selv betale for returnering af varen.

Varen skal returneres i uåbnet stand og være i samme stand som den blev modtaget.
Du må undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, kan vi ikke tage varen retur. Hvis varen ikke er i samme stand som da du modtog den tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Vi foreslår derfor, at du gemmer postkvittering samt evt. track and trace nummer.