Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Alkoholfri og lav alkohol


Vi oplever en større efterspørgsel på Alkoholfri Vine - især dem med bobler og så hvidvin. Alkoholfri Vin er til dig, der gerne vil undgå alkohol, men som stadig gerne vil skåle med ved festlige og sociale lejligheder. Det er også til dig, der er igang med at arrangere en stor fest eller sammenkomst så dine gæster, der ikke ønsker alkohol, også har lidt godt til glasset.Alkoholfri Vin
Hos Sømod Vine oplever vi en øget efterspørgsel af Alkoholfri Vin - og inden for Alkoholfri vin finder du både mousserende vin, rosé, hvidvin samt rødvin. Udover Alkoholfri vin, så er der også et andet alternativ, nemlig Sparkling Tea, som er lavet primært på te i kombination med druesaft. Og inden for Sparkling Tea, finder du både Alkoholfri og Lav alkohol-varianter. 

Alkoholfri Vin er til dig, der gerne vil undgå alkohol, men som stadig gerne vil kunne skåle med ved festlige og sociale lejligheder. Det er også til dig, der er ved at planlægge en stor fest eller sammenkomst så du også har lidt godt til glasset, til de gæster som ikke ønsker alkohol.

Smager alkoholfri vin som almindelig vin?
Alkoholfri vin er et alternativ til den almindelige vin, og eftersom alkoholen er fjernet fra vinen, så får den en lidt anden karakter.

Er Alkoholfri helt uden alkohol? 
Umiddelbart vil man jo nok tænke, at alkoholfri vin er helt uden alkohol. Så lidt forvirrende er det måske nok, at der faktisk kan være en lidt alkohol i vinen. I Danmark kan der være op til 0,5 % alkohol i en alkoholfri vin.