Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Copenhagen Sparkling Tea Grøn - Lav alkohol. Økologisk

150,00 kr.

Sparkling Tea med lav alkohol
Sparkling Tea er en helt ny type bobler, der kombinerer nordisk design og asiatisk te-tradition - en serie af bobler med enten lav alkohol eller helt uden alkohol. En mousserende drik baseret primært på te kombineret med druesaft. GRØN er én af Copenhagen Sparkling Teas bobler med lav alkoholprocent. GRØN er lavet på 7 forskellige økologiske teer, som er brygget ud fra forskellige temperaturer og perioder. Herefter blendes teen med lidt hvidvin samt en smule citronjuice. 

Pant: Prisen er inkl. 1 kr i pant

Duft- og smagsnoter:
GRØN er frisk, livlig og sprød med noter af citrongræs og ingefær - og dette kombineret med et strejf af lidt bitter umami som kommer fra den grønne te, som danner base i GRØN. Den har en smule sødme og fremstår halvtør. 

Serveringsforslag:
Passer godt til det asiatiske køkken og herunder fx sushi og Thai-mad. 

Specifikationer:
Land: Udviklet i Danmark
Ingredienser: Lavet på te, hvidvin og citronjuice
Alkohol: 5%
Serveres fx til: Som aperitif og til asiatiske retter som fx sushi og thai-mad
Serveres ved: ca 5 grader i Champagneglas
Flaskestørrelse: 75 cl
Tryk: 5 bars
Sukkerindhold: 45 g/L
Økologisk: Ja
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide lidt mere
Sparkling Tea er udviklet af sommelier Jacob Kocemba, da han arbejdede på en Michelin restaurant i København. En dag da han skulle finde en dessertvin i en kælder blandt 1700 vine, blev han klar over teens muligheder, da han ikke kunne finde en passende dessertvin. Istedet lavede han en te-ekstrakt på en række eksklusive teer, som blev startskuddet til Copenhagen Sparkling Tea. Senere blev Jacob partner med Bo Sten Hansen og sammen grundlagde de Copenhagen Sparkling Tea - og i maj 2017 blev den første flaske Copenhagen Sparkling Tea solgt i København.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager