Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Copenhagen Sparkling Tea Blå - 0% alkohol. Økologisk

150,00 kr.

Alkoholfri Mousserende Te
Sparkling Tea er en helt ny kategori inden for bobler. En mousserende drik baseret på primært te kombineret med druesaft. BLÅ er en alkoholfri mousserende te i serien Copenhagen Sparkling Tea med Jasmin, hvid te samt Darjeeling. BLÅ er baseret på 13 nøje udvalgte økologiske teer, som er blevet brygget med forskellige temperaturer og perioder. Afslutningsvist blendes disse teer med en smule ugæret druesaft samt en smule citronjuice. 

Duft- og smagsnoter:
Livlig og let mousserende te med florale aromaer som jasmin og kamille - et strejf af citrus efterfulgt at smagen af en række nøje udvalgte hvide teer samt grønne teer. Den er let i sin stil, frisk med en let sødme.

Serveringsforslag:
Passer godt som aperitif og til lette forretter - og da den har en let sødme kan du også servere den til frugtige desserter.

Pant: Prisen er inkl. 1 kr pant. 

Specifikationer:
Land: Udviklet i Danmark 
Ingredienser: Lavet på te og druer
Alkohol: 0%
Serveres fx til: Som aperitif og til lette forretter samt frugtige desserter . 
Serveres ved: ca 5 grader i Champagneglas
Flaskestørrelse: 75 cl
Tryk: 5 bars
Sukkerindhold: 50 g/L
Økologisk: Ja
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide lidt mere...
Sparkling Tea er en type mousserende bobler udviklet af sommelieren Jacob Kocemba, da han arbejdede på en Michelin restaurant i København. Det hele startede en dag, da han skulle finde en dessertvin i en kælder blandt 1700 vine, og hvor ingen af vinene rigtig passede til desserten. Det var her, han blev klar over teens muligheder. Istedet for vin lavede han en te-ekstrakt på en række eksklusive teer, som blev startskuddet til Copenhagen Sparkling Tea. Senere blev Jacob partner med Bo Sten Hansen og sammen grundlagde de virksomheden Copenhagen Sparkling Tea - og i maj 2017 solgte de den første flaske Copenhagen Sparkling Tea i København.

1
+
Tilføj til kurv