Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Lokal vinhandel i Hvidovre

Med placering i hjertet af Valby er Sømod Vine din lokale vinhandel i Hvidovre. Og her på siden kan du gå på opdagelse i vores spændende udvalg inden for vin, bobler og dessertvin på vores webshop. Så er du på udkig efter en flaske god vin eller bobler, så er du kommet til det rette sted. Hos os finder du fantastiske vine der bare smager godt - og vores fokus er kvalitet og vine lavet med et miljøvenligt mindset.

Ud over at du finder lækre vine på vores webshop, så har vi også en hyggelig vinbutik, der ligger i Spinderiet, Valby. 


5 GODE GRUNDE TIL AT HANDLE HOS OS

1. Vi er din lokale vinhandel i Hvidovre med et spændende udvalg af vine, bobler og dessertvin.

2. Har du brug for vejledning til at vælge den rette vin, så vil vi altid gøre vores bedste for at hjælpe dig.

3. Vi leverer altid din vin gratis hjem til din hjemmeadresse ved bestilling af 6 valgfrie flasker. 

4. Ved tilmelding af nyhedsbrev så får du 10% rabat på din første bestilling.

5. Vi afholder vinsmagninger - både i vores vinbutik samt fx i vinklubber. 

Vi vil gerne hjælpe

Spørger du os, så er vi i virkeligheden alle vores egen private vinspecialist - for det vigtigste når vi vælger en vin er, at vi selv synes godt om den. 

Men nogle gange kan det måske føles som lidt af en jungle, når du skal finde lige præcis den rigtige vin, da der findes et væld af muligheder inden for rødvin, hvidvin, rosé og bobler. Og måske kan det også være svært at sætte ord på, hvad det er for en type vin eller drue-type, som du egentlig godt kan lide? Hos din lokale vinhandel i Hvidovre, vil vi derfor gøre vores bedste for at give dig den vejledning du har behov for således, du får netop den type vin, som du er på udkig efter. Og har du lyst til at få nye smagsoplevelser inden for vinens verden, så vil vi meget gerne inspirere dig. Vi har også en række Smagekasser til forskellige lejligheder, som byder på forskellige smagsoplevelser.


Økologiske vine og naturvin
Er du på udkig efter en god økologisk vin eller en god naturvin, så vil vi også meget gerne hjælpe dig, da du hos Sømod Vine finder en lang række spændende vine, som er produceret ud fra et mere miljøvenligt mindset. 


Vin til fester og gode middage...

Og er du ved at planlægge en større fest som fx bryllup, 60 års fødselsdag eller en lækker middag med vennerne, så kommer vi også meget gerne med et forslag på vine som passer til den valgte menu. 

Kontakt os her hvis du ønsker vejledning