Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

MR. No Sulfite - Naturvin, Albert Bichot Beaujolais Villages. 2022

119,00 kr.

Fransk Naturvin fra Beaujolais Villages
Albert Bichot er en af Bourgognes store producenter og at lave en helt "ren" vin var en naturlig forlængelse af deres store arbejde med økologi de seneste snart 20 år. Mr. No Sulfite er en vin lavet uden tilsatte sulfitter, ingen filtrering og uden tilsættelse af kunstgær. Rødvinen har lagret 5-6 mdr. på ståltanke og smagen er frisk, frugtig, med silkebløde tanniner og med nuancer af blåbær og solbær.

Den skal som de fleste Beaujolais Villages drikkes ung og let afkølet. Gerne som aperitif på en god forårsdag eller til grillmaden. Men den er så behagelig, at den i virkeligheden kan drikkes hele året rundt. Har du planlagt at lave fjerkræ, en steg eller lidt grillmad, ja så kunne denne Beaujolais Village være et fint glas at servere til.

Den er et "must" hvis du elsker vin, hvor der er ekstra smæk på frugtsmagen.

Karakteristika: 
Druesort: Gamay
Farve: Rubinrød
Alkohol: 14%
Serveres ved: 12-13 grader
Serveres fx til: Grillmad, steg eller fjerkræ
Tilsatte sulfitter: Nej
Økologisk: Dyrket økologisk
Appellation: AOC Regionale

Til dig der gerne vil vide lidt mere om franske Domaines Albert Bichot...
Domaines Albert Bichot blev etableret tilbage i 1831 og ligger i Bourgogne, som er kendt verden over for sine store rødvine og hvidvine. Domaines Albert Bichot er, som nævnt oven for, en stor og anerkendt producent i Bourgogne, og har 6 forskellige estates som ligger fra nord til syd i Bourgogne. Vingården blev i 2017 kåret som "Red winemaker of the year 2017" i International Wine Challenge 2017, som er en stor international konkurrence med mere end 14.000 vine. 

Ambitionen hos Albert Bichot er at videregive en oplevelse af essensen af Bourgogne i alle deres vine, kvalitetsvine som hver især fortælle sin egen historie. I starten af 2000 gik vingården over til at dyrke sine stokke økologisk og i 2014 modtog de deres økologiske certificering. 

1
+
Tilføj til kurv