Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Bancal del Bosc fra Vinyes Domènech i Montsant, Catalonien. 2022

159,00 kr.

Garnacha fra vinmarkerne i Montsant
Denne frugtige og lidt krydrede rødvin kommer fra den utrolig dygtige Garnacha producent, Vinyes Domènech. Vinen er lavet primært på Garnacha (80%) og resten på Carignan. Halvdelen af druerne har ligget på ståltank og den anden halvdel har ligget på franske fade.

Selve vingården ligger i et smukt naturreservat omkranset af vinmarker, skov, bjerge og underjordiske kilder. Her dyrker Vinyes primært Granacha i forskellige varianter - både mørk Garnacha, behåret Garnacha samt hvid Garnacha. Vingården går meget op i at passe på miljøet og i biodiversitet omkring vingården.  

Duft - og smagsnoter:
Bancal del Bosc er en frugtig og "saftig" rødvin med en god syre. Den byder på noter af bl.a. røde bær samt krydderier.

Serveringsforslag:
Du kan servere Bancal del Bosc til en række forskellige retter. Tapas er helt oplagt, men rødvinen kan fx også serveres til ost, en lækker pizza med masser af smag, en pastaret samt en saftig bøf med grillede / ovnbagte grøntsager. 

Anmeldelser:
Vinyes Domènech har generelt fået flere fine anmeldelser for sine vine og hans topvin Teixar, har fået den helt særlige klassificering Vi de Finca, som minder om klassificeringen Vino de Pago, som anvendes i resten af Spanien.

Specifikationer:

Land: Spanien
Område: Montsant, Catalonien
Druer: Garnacha 80%, Carignan 20%
Alkohol: 14,5%
Serveres fx til: Tapas, kylling, pizza med masser af smag, bøf med grillede/ovnbagte grøntsager, ost - eller som et hyggeligt glas
Serveres ved: ca 15 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen 

Læs mere om Vinyes Domènech her

1
+
Tilføj til kurv