Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Strega Limoncello

179,00 kr.

Italiensk Limoncello fra Strega
Limoncello er en italiensk citron-likør som fx serveres efter et godt måltid - men kan også serveres som en dejlig sommerlig aperitif i form af Limoncello Spritz. 

Ifølge en gammel legende var den lille syditalienske by Benevento mødested for hekse fra hele verden. Og i 1860 grundlagde Giuseppe Alberti sit firma i selv samme by. Han overtog en hemmelig opskrift fra det lokale kloster - og sammen med faren udviklede de videre på opskriften. Og grundet legenden om at byen var mødested for hekse fik deres produkt navnet Liquore Strega, hvilket betyder hekselikør på italiensk. Opskriften er gået i arv fra generation til generation - og udover Liquore Strega laver de idag også en skøn Limoncello.  

Serveringsforslag
Du kan fx servere den i et lille glas (snapseglas-størrelse) som afslutning på et godt måltid eller som en forfriskende aperitif; Limoncello Spritz. Der findes flere forskellige opskrifter på en Limoncello spritz, men du kan fx:

1. Servere det i et lidt stort "bowle-formet" glas. Start med at komme isterninger i glasset. 
2. 2 cl Limoncello tilsættes
3. Du kan også komme en lille smule koncentreret hyldeblomstsaft i. 
4. Herefter kommer du ca 10 cl Prosecco i
Pynt: Hvis du har en appelsin / Citron så kan du pynte din Spritz med en skive appelsin eller citron samt en kvist rosmarin - og Voilà så er den klar til servering. 

Specifikationer:
Land: Italien
Alkohol: 28%
Indhold: 70 cl
Type: Likør

1
+
Tilføj til kurv