Fri Fragt v/køb for min 599 kr.
Økologisk Prosecco
Druerne til denne Prosecco er dyrket uden brug af pestisider og herbicider i det bakkede landskab i Italiens Prosecco DOC region. Prosecco er oprindeligt opkaldt efter landsbyen Prosecco, som ligger i Trieste-regionen. Prosecco er lavet på Glera-druen - som indtil 2009 faktisk blev kald Proscesso. Men i 2009 døbte man den om til Glera. Lovgivningsmæssigt er det dog tilladt at anvende 15% andre tilladte druer end Glera.
Prosecco'en er Extra Dry med et restsukker på 14 g/L - det vil sige at den i princippet er en smule "sødere" end en Brut (almindelig tør). Smagsmæssigt føles den dog meget som en Brut.
Duft- og smagsnoter:
Ca' Montini Prosecco er aromatisk med blomstrede noter samt mineralitet.
Serveringsforslag:
Du kan fx servere denne Prosecco som aperitif eller til lette retter. Og skal du lave en Limoncello Spritz er dette også en rigtig god Prosecco at anvende.
Specifikationer:
Land: Italien
Område: Veneto
Appellation: Prosecco DOC
Druer: Glera
Alkohol: 11%
Type: Extra Dry - 14 g/L
Serveres fx: Til aperitif, fisk, salat, ost og lette forretter
Serveres ved: 6-8 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Ja
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen