Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Orangevin Amélia fra Domaine de Revel, Vaissac. Naturvin. 2020

249,00 kr.

Fransk orangevin på Muscaris og Sémillon
Huset bag denne udtryksfulde orangevin er Domaine de Revel, som ligger i Sydvest Frankrig og i den lille landsby Vaïssac. Husets første vinstokke blev plantet af den nuværende ejer Mickaël Raynals bedstefar. Mickaël Raynal har drevet vingården siden 2010 - en vingård der arbejder med respekt for miljøet. Hos Domaine de Revel arbejder de fx med traditionelle druer for området samt "glemte" druer.

Orangevin laves i forskellige stilarter - både i en klassisk stil og som naturvin. Og inden for naturvinene kan man igen finde vine, som er lavet i en "klar" stil og uden bundfald - og så er der vine, som er mere funcky i stilen - uklare i glasset og eventuelt med bundfald. Orangevinen Amélia er lavet som en naturvin. Den har en del bundfald - men lader du den stå på bordet lidt, så falder det til bunds og kommer ikke med ud i glasset når du skænker vinen.

Duft- og smagsnoter:
Domaine de Revels orangevin har en intens duft af frisk grape, lychée, citrus og melon. Smagsmæssigt har vinen en dejlig friskhed og en lang eftersmag.

Serveringsforslag:
Du kan fx servere vinen som aperitif, til ost, salater eller tærter.

Specifikationer:
Land: Frankrig
Område: Sydvest Frankrig, Tarn-et-Garonne
Druer: 85% Muscaris, 15% Sémillon
Alkohol: 11,5% 
Serveres fx til: Aperitif, salater, oste, tærter
Serveres ved: 7-10 grader
Økologisk: Ja
Naturvin: Ja 
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv