Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Devesa White Port, 20 års

365,00 kr.

Fremragende hvid portvin fra Devesa 
Endnu en virkelig lækker hvid portvin fra huset Devesa. Portvinen er kompleks med noter af tørrede frugter og kommer i en smuk 50 cl flaske med dertilhørende æske. Perfekt til dig der elsker hvid portvin eller som har lyst til at prøve det for første gang. Devesas 20 års White har noter af tørrede frugter, hvor deres hvide 10 års i højere grad har noter af frisk frugt. 

Historien bag Quinta de Devasa starter rigtigt tilbage i 1941, da familien Fortunato køber ejendommen for at begynde at lave portvin. Huset ligger på "grænsen" mellem de to sub-regioner i Duero, Baixo og Cima Corgo og her er floderne Corgo og Duero en del af Quinta Devesa landskab. Husets vinmarker ligger i en højde af 50-500 meter over havets overflade og med vinmarker, der både vender nord, syd og vest, hvilket giver husets winemaker en række forskellige mikroklimaer at arbejde med. Alle Devesas vine er lavet på druer fra selve vingården og vinmarkerne dyrkes med minimum intervention.

Anmeldelser:
92 points: Fik delt førsteplads i 2021 ved Politikkens test af hvid portvin. Her testede Thomas Ilkjærk portvinen, hvor han gav vinen 92 points, hvilket resulterede i en delt førsteplads.  
92 points: Robert Parker i 2018.

Duft- og smagsnoter:
Devesas 20 års hvide portvin er fløjlsblød og byder på noter som fx mandler og honning.

Serveringsforslag:
Du kan fx servere Devesas hvide 20 års portvin til desserter med karamel og creme brûlée eller bare til lidt nødder eller som et hyggeligt glas.

Specifikationer:
Land: Portugal
Druer: Malvasia Fina, Gouveio, Rabigato & Viosinho
Område: Duero Valley
Serveres fx til: desserter med karamel, creme brûlée, nødder eller bare uden noget til
Holdbarhed efter åbning: Minimum 2 måneder. 
Serveres ved: 10 grader
Flaskestørrelse: 50 cl
Restsukker: 111 g/L
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv