Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Devesa White Port, 10 Years

279,00 kr.

Elegant Hvid Portvin
Portvin som bare smager fantastisk. Huset bag denne portvin hedder Devesa - og både deres 10 års og 20 års hvide portvin, smager bare enormt godt. Denne 10 års Portvin er blevet taget rigtig godt imod blandt vores gæster i butikken og når vi har holdt vinsmagninger. Vinen kommer i en smuk 50 cl flaske med dertilhørende æske. Den har lagret på portugisisk eg. Perfekt til dig der elsker hvid portvin eller som har lyst til at prøve det for første gang. 

Historien bag Quinta de Devasa starter rigtigt i 1941, da familien Fortunato køber ejendommen for at lave portvin. Huset ligger på "grænsen" mellem de to sub-regioner i Duero, Baixo og Cima Corgo og her er floderne Corgo og Duero en del af Quinta Devesa landskab. Husets vinmarker ligger i en højde af 50-500 meter over havets overflade med vinmarker der både vender nord, syd og vest, hvilket giver husets winemaker forskellige mikroklimaer at arbejde med i vinkælderen. Alle husets vine er lavet på druer fra selve vingården og vinmarkerne dyrkes med minimum intervention.  

Duft- og smagsnoter:
Portvinen er delikat med en dejlig kompleksitet, hvilket betyder, at den har mange forskellige typer af noter fx abrikos, frisk og tørret appelsin samt honning og mandel. 

Serveringsforslag:
Du kan fx servere Devesas hvide 10 års portvin til flødebasserede desserter - fx med appelsin eller appelsinsaft, til hvid chokolade eller bare til lidt nødder eller som et hyggeligt glas.

Specifikationer:
Land: Portugal
Område: Duero Valley
Druer: Malvasia Fina, Gouveio, Rabigato & Viosinho
Restsukker: 114 g/L
Alkohol: 20%
Serveres fx til: flødebasserede desserter med appelsin, hvid chokolade, nødder eller bare uden noget til
Holdbarhed efter åbning: Minimum 2 måneder. 
Serveres ved: 10-12 grader

Flaskestørrelse: 50 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv