Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Cava Brut fra Parés Baltà, Penedès. Økologisk

145,00 kr.

Økologisk og klassisk Cava fra spanske Parés Baltà
Denne herlige Cava er lavet på de traditionelle druer i Penedès; Parellada, Macabeu og Xarello. Cava Brut har små fine bobler, farven er hvidlig med gyldne reflekser. Den har en skøn duft af hvide frugter som pære og æbler, florale noter samt et cremet strejf, der giver den lidt fylde. Herudover er Cavaen frisk og livlig med frugtige smagsnoter. Parellada er den dominerende drue og bidrager fx med friskhed i cavaen, hvor druen Macabeu bidrager med frugtige aromaer og til sidst er der Xarello, som giver cavaen, det man i vinens verden kalder "krop".

Alt i alt en rigtig skøn Cava!

Anmeldelse:
 ud af 6 fra flaskehalsen.nu som bl.a. skriver.: "Skøn og prisbevidst cava.....Det gør ikke noget at være helt og aldeles klassisk i sin stil, når det er en god stil. Og det er det, det som Parés Baltá præsterer i denne rene og fine Cava...."

Karakteristika:
Druesorter: Parellada, Macabeu og Xarello
Farve: Hvidlig med gyldne reflekser
Serveres ved: 6-8 grader
Serveres fx som: Aperitif og til fisk, skaldyr og sprød salat
Økologisk: Ja og dyrket biodynamisk

Til dig der vil vide lidt mere...
Processen bag..
Cava Brut er en økologisk Cava, hvor druerne også er dyrket ud fra et Biodynamisk mindset. Cavaen er fermenteret i ståltanke i 2 uger ved 16 grader. 2. fermenteringen er sket i flasken og i henhold til den traditionelle metode. Cavaen har lageret i min. 12 måneder.

Producenten bag
Bag Cava Brut står den økologiske og biodynamiske vinproducent Parés Baltà, som laver cavaer og vine i høj kvalitet. Vingården har en meget lang historie, som går mere end 220 år tilbage i tiden og idag er den drevet af 3. generation. Bag vinene står de to kvindelige winemakere Marta og Elena, som kombinerer tradition med nye spændende ideer. 

Læs mere om Parés Baltà her

1
+
Tilføj til kurv