Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Italiensk hvidvin fra Villa Corniole i Trentino-Alto Adige. Müller Thurgau

175,00 kr.

Lækker Müller Thurgau fra Italien
Hvidvinen er lavet på druen Müller Thurgau, som er et vaske ægte gadekryds mellem Riesling og Madeleine Royale og blev dannet i 1880'erne af en mand, der hed Müller og som boede i det Schweiziske område Thurgau. Måler var at skabe en udgave af Riesling, som var lettere at håndtere og resultatet er en let og aromatisk drue med lav syre, der modner tidligt. Müller Thurgau fra Villa Corniole er lys gul over mod det grønne, i næsen er der en behagelig snert af hyldeblomst og tropiske frugter og smagen er rund, frugtig og med en let smag af citrus.

Vil du gerne prøve nye smagsoplevelser hvor du både stifter bekendtskab med et vinområde og en druesorter, der er mindre omtalt herhjemme, så kunne denne Müller Thurgau være et oplagt valg. Hvidvinen kan fx serveres til forskellige former for fisk eller som et godt glas hvidvin.

Magnum:
Kommer i en flot trækasse og kan kun afhentes i vores butik i Spinderiet, Valby

Anmeldelse:
Müller Thurgau fra Ville Corniole har vundet en række nationale og internationale priser blandt andet ved International Wine & Spirit Competition (IWSC), The Winehunter, Sakura og mange andre.

Karakteristika:
Druesorter: Müller Thurgau
Alkohol: 12,5%
Serveres ved: 10-12 grader
Serveres fx til: Som aperitif, til ørred, fiskeretter, ristede svampe, asparges
Lagring: 2-3 mdr. i ståltanke
Økologisk: Ikke certificeret men der arbejdes bæredygtigt og med uden brug af kemi i marken 

Størrelse
75 CL Magnum
1
+
Tilføj til kurv