UDSOLGT: Cinsault Abuelo, 2018 - Økologisk sydfransk rødvin uden tilsatte sulfitter

139,00 kr.

Cinsault Abuelo fra Sydfrankrig - uden tilsatte sulfitter
Er du på udkig efter en vin med bløde og balancerede smagsnoter, som i en Pinot Noir og som stadig har den lidt krydret eftersmag, som man ofte finder i sydfranske vine, så kunne Cinsault Abuelo være et godt bud! 


Denne lækre vin fra Languedoc landede i vores vinkælder lige før sommer - og vi er selv meget begejstrede for den og den har også skabt stor begejstring, blandt dem der har smagt den! Den er lavet på 100% Cinsault, som er Languedocs svar på Pinot Noir og så er den uden tilsatte sulfitter. D
en har en flot klar rubinrød farve, en lækker friskhed, en duft af bær kombineret med bløde tanniner og en let krydret eftersmag. Og så er den økologisk!

Cinsault Abuelo kommer fra en nyere vingård i Languedoc, nemlig Allegria - en vingård der kun producerer økologiske vine. Allegria er fra 2008 og resultatet af et venskab mellem den franske familie Aboville og den argentinske ønolog Roberto de la Mota, som også står bag bodega Mendel. 

Karakteristika:
Druer: 100% Cinsault
Alkohol: 13%
Serveres til: Grillmad, pastaret eller som et godt glas vin
Serveres ved: ca 15 grader
Økologisk: Ja
Sulfitter: Uden tilsatte sulfitter


Til dig der vil vide lidt mere....
Druerne til vinen blev håndplukket d. 8. september 2018 og årgangen blev flasket d. 12. februar 2019. Der er produceret 4064 flasker af denne årgang.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager