Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Amarone, Valpolicella, DOCG, Dal Cero. 2015

470,00 kr.

Amarone når det skal være extra godt
Dal Ceros Amarone er fra 2015, som var et super år i Valpolicella. Vinen har en imponerende dybde og koncentration og byder på masser af moden frugt og krydderi. Vinmarkerne bag rødvinen ligger i San Bricco og Lavagno, som ligger i en højde af ca. 300 meters. Druerne håndhøstes og udvælges med omhu, hvorefter de ligges i træbakker på tørrelofter i 3-4 måneder. I løbet af denne proces fordamper vandet i druerne og de tørrer ind - og under denne proces mister druerne ca. 30-40% i vægt. Afslutningsvis lagrer Amaronen i ca 4 år i store egefade og i 20 hl. fransk eg. 

Dal Ceros Amarone er lavet så naturligt som muligt, uden brug af kemikalier og efter økologiske principper. Vinen er dog ikke certificeret økologisk - men vingårdens filosofi er, at bibeholde naturens balance og beskytte organismerne i jorden for at opnå sunde og stærke druer, som i sidste ende skal give en bedre vin.

Duft- og smagsnoter:
Amaronen byder på en kombination af modne frugter og krydderier i både duft og smag samtidig med, at der er en flot balance mellem strukturen, tanninerne og alkoholen.

Serveringsforslag:
Du kan fx servere rødvinen til and, 
en steg fra grillen eller ovnen, vildtkød og modne oste - eller blot som et virkelig godt glas "meditations-vin".

1
+
Tilføj til kurv