Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Spansk rødvin fra Familia Bastida. Alceo 2018

69,00 kr.

Intens rødvin fra det spanske vinområde, La Mancha
Når du dufter til vinen bliver du mødt af en duft af moden frugt kombineret med duften af vanilie og balsamico. Til at starte med er rødvinen rund i smagen og herefter træder rødvinens mellem til kraftige tanniner frem. Alceo er lavet på Tempranillo og en af denne drues typiske karakteristika er bl.a., at den giver vine med kraftige tanniner. Vi anbefaler derfor også, at Alceo serveres til et måltid - det kunne fx være en gryderet eller en saftig bøf.

Alceos vinstokke står i en jord karakteriseret af ler, sand og kalksten kombineret med mange små sten. Stenene har den funktion, at de hjælper med at holde på fugten i de meget varme perioder i løbet af året. Druerne høstet manuelt og til gæringsprocessen anvendes vildgær.   

Alceo har ligget på amerikanske fade i 3-4 måneder.    

Fun Fact
Alceo betyder Perseus, som var en af de store helte fra den græske mytologi.  

Karakteristika
Farve: Rubinrød
Druer: Tempranillo
Alkohol: 13,5%
Serveres ved: 15-16 grader
Serveres fx til: En gryderet
Økologisk: Nej

Til dig der vil vide mere:
Castilla-La Mancha er det største vinområde i Spanien målt på hektarer. Regionen ligger ca. midt i landet og bevæger sig lidt mod syd. I denne region har de det, der inden for vinens verden kaldes et hedt klima, hvorimod man i det nordlige Spanien har et varmt klima og i det nordvestlige Spanien, har man et såkaldt koldt klima. I Castilla-La Mancha laver man typisk vine, som har noter af sødmefuld frugt - og det er også tilfældet med denne rødvin. 

1
+
Tilføj til kurv