Fri Fragt v/køb for min 599 kr.
Velsmagende og frugtig naturvin fra Rhône
Lavet på de klassiske Rhône-druer Syrah og Grenache af winemaker Elodie, en rising star i Rhônes vinverden. Elodie er drevet mod det økologiske landbrug og efter at være fuldt ladet op med energi og inspiration fra at have arbejdet på Domaine Cooper Mauntain i Oregon USA, vendte hun tilbage til Châteauneuf du Pape og startede en biodynamisk vinproduktion på 70 års gamle stokke i den lerede sandjord.
A En Perdre le Soufre 2019 er Elodies første svovlfri vinificerede cuvee og den er fuldt med noter af røde frugter såsom, kirsebær og brombær, der både går igen i duften som i ganen, men i smagen fornemmes også en smule peber samt en frisk mineralitet.
Karakteristika:
Druesorter: 70% Grenache og 30% Syrah
Farve: Rød med lilla nuancer
Alkohol: 14%
Serveres ved: 16-18 grader
Økologisk: Ja