Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Whisky Glen Scotia Double Cask, PX Sherry Cask Finish

449,00 kr.

Double Cask Whisky
Denne Double Cask Whisky fra Campbeltown området i det vestlige Skotland er lavet som en single malt whisky. Double Cask refererer til at whiskyen er fadlagret på 2 forskellige typer fade. Først har den ligget på Boubon-fade og herefter i op til 12 måneder på fade, som tidligere har indeholdt den søde sherry, Pedro Ximénez, som bidrager med fylde og sødme.

Bag Whiskyen står Glen Scotia, som ligger i Campbeltown og som i gamle dage var kendt som Whiskyens "hovedstad". Idag er der kun få aktive destillerier tilbage i Campbeltown, bl.a. Glen Scotia. Glen Scotia har produceret Whisky siden 1832 - dog har der været mange afbrydelser igennem årerne. 

Duft- og smagsnoter
Glen Scotia Double Cask byder på noter af stenfrugt, æble, karamel og mint. Den har også lidt røgnoter. Smagsmæssigt har den en mellem fylde samt lidt sødmefulde noter som karamelfudge kombineret med fersken og mynte. 

Serveringsforslag
Whiskyen bør serveres rent - og evt med en dråbe vand eller to.

Specifikationer
Land: Scotland
Område: Campbeltown
Farve: Gylden
Serveres fx: Rent - evt med en dråbe vand eller to
Flaskestørrelse: 70 cl
Alkohol: 46%
Økologisk: Nej

Til dig der gerne vil vide lidt mere...
Ved at bruge Bourbon fade indledningsvist i processen og herefter Pedro Ximénez sherry fade får Whiskyen både amerikansk og europæisk påvirkning - det amerikanske fad bidrager fx med noter af vanilje og grønne æbler. Ved at anvende Pedro Ximénez fade istedet for fx Olorosso sherry fade gør, at fadet bidrager med noter af fudge, figner, rosiner og en masse sødme - hvor Olorosso fadet ville have bidraget med fx valnødder og karamel.

1
+
Tilføj til kurv