Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Vintage Cava Cuvée de Carol - Gran Reserva fra Parés Baltà, Penedès. 2013. Økolgisk

599,00 kr.

Vintage Cava lagret i 90 måneder
Fremragende Vintage Cava fra Parés Baltà! Endnu en gang har de to kvindelige winemakers hos Parés Baltà lavet en virkelig flot Cava, som i øvrigt har lagret i intet mindre end 90 måneder. En helt særlig flaske, som der også kun er lavet 980 flasker af i Vintage 2013. Cavaen er lavet på Macabeo, der kommer fra gamle stokke samt Chardonnay, der står meget højt og som også har ligget på nye franske fade i 2 måneder. Resultatet er en kompleks og meget elegant Cava med lagt lagringspotentiale. En virkelig fantastisk Cava til de helt særlige lejligheder.

Duft- og smagsnoter:
Cavaen er elegant og byder på en flot kombination af modne frugter, noter fra den lange lagring samt frisk frugt og en herlig friskhed i eftersmagen. Cavaen har også en lang eftersmag.

Serveringsforslag:
Du kan fx servere denne Vintage Cava som aperitif, når gode venner og familie kommer på besøg - eller til kylling, grøntsagsbaserede retter samt ost. 

Anmeldelser:
Guía Peñín: 93 points for Vintage 2013

Specifikationer:

Land: Spanien
Område: Penedès
Druer: 65% Macabeo og 35% Chardonnay
Alkohol: 12%
Serveres fx til: Aperitif, grøntsagsretter, kylling, ost
Serveres ved: 8-10 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Ja og biodynamisk
Vegansk: Ja
Dosage/sukker: 3,1 g/L (Brut)
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen


Til dig der gerne vil vide lidt mere...
Druerne håndhøstes og ligges i små kasser for at de ikke begynder at oxidere, inden de når vinkælderen. Chardonnay druerne fermenteres ved 16-20 grader i nye franske fade i en periode på 13 dage (ligger på et tyndt lag bærm i fadet). Den klassiske Cava drue, Macabeo, bliver derimod fermenteret på ståltank ved 16 grader i 15 dage og med daglig omrøring under hele fermenteringsperioden. 

1
+
Tilføj til kurv