Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Tokara Syrah Reserve Collection, Stellenbosch. 2020

220,00 kr.

Virkelig flot Syrah fra Sydafrikanske Tokara
Vinen er lavet på ren Syrah fra et single plot, lavet på 2 kloner Syrah. Vinstokkene står på Tokaras stejleste og mest stenede jord og resultatet er en meget ekspressiv Syrah. Druerne er håndplukkede og efter fermenterings processen etc har mosten lagret på bærmen i 10 måneder. Herefter er vinen blevet blendet på tanke og igen tilbageført til fade, hvor den har lagret i yderligere 11 måneder inden vinen er blevet flasket. Der er kun lavet 4388 flasker af vintage 2020.

Duft- og smagsnoter:
Tokaras Syrah Reserve Collection er en kompleks rødvin med masser af noter. I næsen byder den på aromaer som kirch / kirsebærlikør, sorte og røde kirsebær, krydderier, blommer, svesker, figner, tobak samt et strejf af sød lakrids. Smagsmæssigt er det en frugtig og saftig rødvin med masser af smag. Bl.a. de røde og sorte kirsebær går igen samt fad og blomme. Vinen er fyldig med en rigtig god syre samt en god eftersmag. Tanninerne er tydelige men rigtig godt integreret i vinen. 

Serveringsforslag:
Kan fx serveres til en god bøf, en peberbøf, grillet lam med rosmarin eller til flæskesteg med alt det klassiske tilbehør. Den kan også serveres til pulled pork burger.

Anmeldelser for vintage 2020
-Tim Atkin: 93 Points
- Intercontinental Wine Challenge - Trophy Double Gold
- James Suckling: 90 Points

Specifikationer:
Land: Sydafrika
Område: Stellenbosch
Druer: 100% Syrah
Alkohol: 13,5%
Serveres fx til: en god bøf, peberbøf, grillet lam med rosmarin, flæskesteg med det klassiske tilbehør.
Serveres ved: 15-18 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: nej

Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen 

Til dig der gerne vil vide lidt mere:
Mosten har gennemgået Malolactic conversion på fade og herefter har de lagret videre på fade. Vinen er flasket ufiltreret.  

1
+
Tilføj til kurv