Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Teeling Single Malt Whisky

449,00 kr.

Irsk Whisky lagret på vinfade
Teeling Single Malt er en irsk whisky med en særlig lagringshistorik. Den er lavet på Whisky med forskellige aldre inkl. Whisky fra 1991. Selve lagringen af denne Whisky foregår på et imponerende antal fade, der har indeholdt flere forskellige typer af vine; Cabernet Sauvignon, hvidvinsfade fra Bourgogne samt Sherry, Portvin og Madeira. Teelings Single Malt er en rigtig flot Whisky der viser, at Whisky ikke behøver at være meget gammel for at være god. Den er blevet tappet ved 46% alkohol uden kølefiltrering. Teelings Whisky kommer fra 3 skinnende pot stills. 
25% af produktionen anvendes til Whisky af en mere eksperimenterende ark - så et rigtig spændende distilleri at holde øje med i fremtiden.  

Bag Teeling Single Malt Whisky står Teeling familien, som har lavet irsk whisky siden 1782, hvor Walter Teeling åbnede sit whiskydestilleri i Dublin. Dublin har traditionelt set været hjertet af Irlands whisky-produktion - en spændende og dramatisk historie. Tilbage i starten af det 20. århundrede var der intet mindre end 37 aktive destillerier, men ét efter ét lukkede destillerierne. Men The Teeling Whiskey Distillery er på banen igen og var det første nyåbnede destilleri i Dublin i over 125 år. Familien har en mission om at bringe destillationskunsten tilbage til hjertet af Dublin!


Duft- og smagsnoter:
Whisky'en har en gylden farve og duften har noter af bl.a. melon, figen, toffee, citrus - og i smagen finder du krydrende noter, karamel, vanilje og citrus. 


Serveringsforslag:
Bør nydes rent. 


Specifikationer:

Land: Irland
Område: Dublin
Alkohol: 46%
Serveres: Bør nydes rent

1
+
Tilføj til kurv