Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Tempranillo og Graciano Reserva fra Bodega Sendero Royal. 2016

184,00 kr.

Rioja Reserva fra Senero Royal - årgang 2016
Hos vingården Sendero Royal i Rioja dyrkes der klassiske Rioja druer som Tempranillo, Garnacha, Mazuela og Graciano - og druerne til deres vine kommer fra egne vinmarker. Huset ligger i Aldeanueva de Ebro, som er en lille landsby i Rioja. Tidligere solgte vingården sine druer til andre - men grundet den gode kvalitet besluttede man at producere sine egne flasker. Og idag laver huset en moderne stil, hvor rødvinen ikke har fået alt for meget fadnoter. 

Druerne til denne Rioja Reserva kommer fra husets fineste druer og er vinificeret på traditionel vis og har lagret på både franske og amerikanske egetræsfade i 24 måneder og har efterfølgende ligget 12 måneder og modnet yderligere i flasken. 

Duft - og smagsnoter
Farven er moden kirsebær og duften er intens og kompleks med noter af bl.a. vilde bær, moden sort frugt, vanilje samt balsamiske noter. Smagen er fyldig med en lang eftersmag

Serveringsforslag
Vi foreslår, at denne Rioja serveres til kraftige kødretter.

Specifikationer
Land: Spanien
Område: Rioja
Appellation: DOCa
Type: Reserva
Druer: Tempranillo 80% og Graciano 20%
Alkohol: 14,5%
Serveres fx til: Kraftige retter
Serveres ved: Ca 17 grader
Flaskestørrelse: 0,75 L
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja - alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide lidt mere...
I Rioja nyder man godt af et continentalt klima, hvor bjergene hjælper med at "beskytte" regionen mod det hårde klima - og de til tider hårde vinde. Jordbunden hos Sendero Royal består af ler, jern samt alluviale jordbundstyper. Det kan fx være mudder, sand, smågrus.


1
+
Tilføj til kurv