Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Bourgogne Vosne Romanee "Aux Communes" fra Seguin Manuel. 2017

744,00 kr.

Vosne-Romanée i Côte de Nuits, Bourgogne
Vintage 2017 var generelt et fremragende år i Côte de Nuits, som ligger i den nordlige del af det centrale Bourgogne. Bag denne Vosnes-Romanée "Aux Communes" står huset Seguin-Manuel, som idag drives af Thibault Marion. Thibault Marion overtog vingården tilbage i 2004 - 180 år efter den blev grundlagt. Husets egne vinmarker dyrkes økologisk og uden kemiske midler og druerne høstes manuelt. Stokkene til Seguin-Manuels Vosne-Romanée står i Côte de Nuits i et mix af brunligt ler, kalksten, grus og tæt på Bourgognes helt store marker "La Tâche" og "Romanée-Conti". Oprindeligt lå vingården i Savigny-lès-Beaune - men siden 2005 er nye vinmarker løbende blevet tilkøbt i både Beaune og Pouligny-Montrachet og senere i både Pommard, Meursault og Vosne-Romanée. I vinkælderen arbejdes der generelt med tilgangen minimal intervention. Når druerne kommer til vingården sorteres de nøje og der anvendes naturlig gæring.

Lagringen af husets Vosne-Romanée "Aux Communes" foregår på franske fade i 16 måneder - 30% er nye fade. I forlængelse af lagringen filtreres vinen let inden den til sidst flaskes. 
NB: Vinen kan kun afhentes i vores butik

Duft- og smagsnoter
Seguin-Manuels Vosne-Romanée byder på elegante noter af både sorte og røde bær samt lidt krydderier. Tanninerne er runde og bløde. 

Serveringsforslag:
Du kan fx servere denne Bourgogne til vildt, svampebaserede retter samt til kraftige oste.

Specifikationer:
Land: Frankrig
Område: Bourgogne, Côte de Nuits
Druer: Pinot Noir
Alkohol: 13% 
Serveres fx: til vildt, kraftige oste samt svampebaserede retter 
Serveres ved: 15-18 grader
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv