Straight Bourbon fra Kansas City
En flot Straight Bourbon Whiskey tappet af J. Rieger Co. i Kansas City, Missouri. Den er lavet på et blend af primært majs kombineret med rug samt maltet byg og resultatet er en flot og klassisk bourbon. Den er destilleret i husets kobber pot still og lagret efterfølgende på egetræsfade. Den har lagret i 6 år før aftapning.
Der findes flere forskellige typer Whiskey i USA bl.a. Bourbon, som er den mest udbredte og som adskiller sig fra de øvrige ved fx at indeholde minimum 51% maj i sin kornblanding. Brugen af ordet "Straight" i forbindelse med amerikansk Whiskey - fx Straight Bourbon eller Straight Rye, skal ikke ses som en type Whiskey ligesom Bourbon, men mere som et kvalitets-stempel og som en Whiskey, der har lagret i minimum 2 år.
Duft- og smagsnoter:
Rieger's Bourbon har lidt sødme samt noter af fx krydderier, fad, vanilje, karamel, smeltet brun farin samt kaffe.
Serveringsforslag:
Denne Bourbon kan både nydes rent eller i en Old Fashioned
Specifikationer
Land: USA
Område: Kansas
Farve: Rav-farvet
Serveres fx: Rent eller i en drink som Old Fashioned
Flaskestørrelse:
Alkohol: 43%
Økologisk: Nej