Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Barolo Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte. 2019

300,00 kr.

Elegant og feminin Barolo fra det passionerede Piemonte-hus, Reverdito
Bag denne flotte og "feminine" Barolo står familievingården Reverdito drevet af Michele og hans søster Sabrina. Sabrina og Michele er primært dem der tryller i vinkælderen mens forældrene står for arbejdet i vinmarkerne. Reverdito ligger i La Morra og har eksisteret siden år 2000. Michele dyrker sine vinmarker uden kemikalier der kan påvirke jorden, grundvandet og miljøet - og selv udtrykker de deres tilgang til vinproduktionen på denne måde: “We are winegrowers before we are producers – this is our nature, this is where our deep roots lie.”

Derudover er Reverditos tilgang til vindyrkningen bygget op omkring 2 punkter; Optimalt arbejde i vinmarkerne som i sidste ende giver druer af fantastisk kvalitet samt brugen af store fade på 40 og 50 hektoliters af god kvalitet. Druerne til denne Barolo er håndhøstet og vinen har lagret i 24 måneder på fad.  

Duft- og smagsnoter:
Barolo i smuk balance. Duften er frugtig og saftig. Den er samtidig let krydret med noter af bl.a. lakrids og kirsebær. Frugt og saft går igen i smagen som er elegant, med en god syre og fine tanniner. 

Serveringsforslag:
Du kan fx servere denne skønne Barolo til fuglevildt, svamperetter, svamperisotto, kalv samt oste som ikke er for kraftige.

Anmeldelser:
- Din VinGuide, Februar 2024: 91 point

Specifikationer:
Land: Italien
Område: Piemonte
Appellation: DOCG
Druer: Nebbiolo
Alkohol: 14%
S
erveres fx til: Fuglevildt, kalv, svamperetter, svamperisotto, ost 
Serveres ved: 16-18 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide lidt mere...
Vingården var med til at grundlægge projektet Green Experience i Piemonte, som er baseret på 10 grundlæggende regler - eksempelvis beskyttelse af biodiversitet og det naturlige miljø samt miljøvenlig vinproduktion. 

1
+
Tilføj til kurv