Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Private Selection Pinot 2, Pinot Noir og Pinotage fra Zonneweelde, Sydafrika. 2020

174,00 kr.

Spændende sydafrikansk rødvin lavet på Pinot Noir og Pinotage
Da vi smagte denne rødvin første gang, var der ingen tvivl om, at det var en vin, vi rigtig gerne ville have i vores sortiment. Den smager nemlig bare super godt og så er det et spændende blend mellem klassisk Pinot Noir og Sydafrikas svar på Pinot, nemlig Pinotage! Private Selection Pinot 2 er en rødvin, som er et resultat af et samarbejde mellem to wineries, Zonneweelde og Slanghoek. Deres ambition er at skabe nogle vine fra den unge vinregion, Breedekloof, som kan konkurrere med de bedre vine fra nogle af de kendte appellationer som fx Stellenbosch, Darlington og Paarl.    

Duft- og smagsnoter:
Rødvinen er kompleks og frugtig med den lang god eftersmag. De klassiske røgnoter fra Pinotage er ikke så tydelige, da vinen primært er lavet på Pinot Noir. 

Serveringsforslag:
Du kan fx servere vinen til vildt, kylling, en fisk som laks hvor der er masser af smag

Specifikationer:
Land: Sydafrika
Område: Breedekloof
Druer: 74% Pinot Noir og 26% Pinotage
Farve: Lys ruby
Alkohol: 13,5%
Serveres fx til: Vildt, kylling, laks
Serveres ved: 14-18 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide lidt mere:
Zonnewelde ligger i et lidt køligere klima i Sydafrika sammenlignet med andre regioner. Vinstokkene til vinen står på en stenet grund og efter vinificeringen af vinen, kommer den på fad i 12 måneder på 2. års franske fade. Druerne bag vinen er som sagt Pinot Noir og Pinotage. Pinotage er Sydafrikas signatur-drue. Druen har sin oprindelse i Sydafrika, hvor den blev skabt i 1924, som et kryds mellem Pinot Noir og Cinsault. Cinsault var dengang kendt under navnet "Hermitage" og derfor blev navnet Pinotage. 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager