Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Le Père Jules Pommeau plus de 5 ans

199,00 kr.

Pre-dinner Drink til dig der vil prøve noget nyt
I Normandiet i det nordlige Frankrig, serveres Pommeau som en aperitif før middagen. Denne Pommeau fra Le Père Jules, er lavet på en blanding af friskpresset æblesaft samt ung Calvados (1 år gammel), som så efterfølgende lagrer min. 5 år i egetræsfade. Det giver den ekstra kompleksitet til æble-noterne. Til alle deres produkter anvendes æbler og pærer fra husets egne plantager. I produktionen anvendes miljøvenlige principper og huset har fx også deres køer gående frit i plantagen til at gøde jorden. 

Duft- og smagsnoter:
Denne Pommeau har noter af bl.a. modne æbler, kanel og lidt citrus. Selve smagen er sødmefuld med en god dybde og god fylde. 

Serveringsforslag:
Server den fx som den serveres i Normandiet, nemlig afkølet som en aperitif før en dejlig middag. 

Specifikationer:
Land: Frankrig
Område: Normandiet (distriktet Calvados)
Lavet på: Æbler
Alkohol: 17% 
Serveres fx: Som aperitif før en middag
Serveres: Let afkølet
Flaskestørrelse: 70 cl
Økologisk: Nej - men de anvender miljøvenlige principper.


Til dig der gerne vil vide lidt mere

Historien bag Père Jules startede tilbage i 1919, hvor Jules Desfrieches vendte hjem fra 1. verdenskrig - og det var her, han begyndte at producere cider for første gang. Nogle år senere, i 1923, destillerede han sin første Calvados (æblebrændevin). I slutningen af 40'erne overtog sønnen Léon, som så navngav firmaet Le Père Jules - og frem til idag er Père Jules drevet videre af familien.  

1
+
Tilføj til kurv