Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Økologisk Dessertvin Vernaccia di Cannara fra Di Filippo i Umbrien

189,00 kr.

Økologisk sødmefuld dessertvin fra italienske Di Filippo
En virkelig dejlig dessertvin fra det italienske vinhus Di Filippo, som ligger i Umbrien - en vinregion hvor der laves virkelig lækre vine, men som nok ligger lidt i skyggen af naboregionen, Toscana. Dessertvinen her laves på appassimento-metoden - dvs at druerne lufttørres inden de presses - og i dette tilfælde tørres de i 2-3 måneder. Vinen er lavet på den relativt sjældne drue, Vernaccia, som her hos Di Filippo dyrkes økologisk. Der laves kun ca 4000 flasker af denne italienske dessertvin hvert år. 

Duft- og smagsnoter:
Di Filippos dessertvin har en intens duft af chokolade, modne frugter, lakrids og i smagen finder du noter som blomme, svesker samt en fin syre og tør eftersmag med bløde tanniner. 

Serveringsforslag:
Dessertvinen Vernaccia di Cannara kan du både servere til chokoladebaserede kager som fx brownies og chokoladelagkage, men også til kiks og småkager med sødme samt en blåskimmelost. Velbekomme.

Specifikationer:

Land: Italien
Område: Umbrien
Appellation: Colli Martani DOC
Druer: Vernaccia Nero - eller Cornetta som den også hedder
Alkohol: 13%
Serveres fx til: chokoladekage, småkager og skimmelost
Serveres ved: let afkølet
Flaskestørrelse: 37,5 cl
Økologisk: Ja
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide mere
Di Filippo er en rigtig passioneret vinbonde med stor respekt for klimaet og den jord vinstokkene står i. I vinmarkerne anvendes heste i stedet for traktor og så har vingården gæs gående imellem stokkene til at holde ukrudt nede. Di Filippos marker, som ligger i hjertet af Umbrien mellem Torgiano og Montefalco og med kig til Assisi, dyrkes både økologisk og biodynamisk. Vinen har ligget på ståltank.  

1
+
Tilføj til kurv