Fri Fragt v/køb for min 599 kr.
Et dejligt klassisk glas Nebbiolo fra huset Ciabot
I Piemonte betyder Ciabot et "lille skur" og er ofte placeret midt i vinmarken til at opbevarer forskellige materialer eller til at søge ly for vejret. Cantine del Ciabot ligger i Farigliano og blev etableret tilbage i 1896 og drives idag af 4. generation af familien Fia, som har været drevet af den samme vin-passion i mere end 100 år. Passionen for at tilbyde lækker vin til middagsbordene verden over. Vingården arbejder med klassiske druer fra Piemonte som fx Nebbiolo, Dolcetto og Barbera på den røde side - og laver også en lækker klassisk Barolo.
Duft- og smagsnoter:
Denne italienske rødvin har en dejlig og indbydende frugtig og let krydret duft. Smagen er ligeledes frugtig med en god syre. Tanninerne er der, men på en meget behagelig og rund måde. Lang eftersmag.
Serveringsforslag:
Du kan fx servere pasta med trøffel, pizza med forskellige ost inkl. blåskimmelost, en god bøf - eller en luksus-burger med trøffelpesto.
Specifikationer:
Land: Italien
Område: Piemonte
Appellation:
Druer: Nebbiolo 100%
Alkohol: x%
Serveres fx: Til pasta med trøffel, pizza med forskellige oste inkl. skimmelost, et god saftig bøf, luksus burger med trøffel
Serveres ved: Ca 16 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen
Til dig der gerne vil vide lidt mere...
Efter druerne er blevet presset forsigtigt, følger macerationen i en periode på 9 dage. Fermenteringen sker på ståltanke og efter 5 måneder kommer vinen på både store og små fade, hvor den ligger i 9 måneder og herefter flaskes den.