Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Italiensk hvidvin fra Villa Corniole i Trentino-Alto Adige. Müller Thurgau. 2021

189,00 kr.

Lækker Müller Thurgau fra Italien
Hvidvinen er lavet på druen Müller Thurgau, som er et vaske ægte gadekryds mellem Riesling og Madeleine Royale og blev dannet i 1880'erne af en mand, der hed Müller og som boede i det Schweiziske område Thurgau. Målet var at skabe en udgave af Riesling, som var lettere at håndtere og resultatet er en let og aromatisk drue med lav syre, der modner tidligt.

Så vil du gerne prøve nye smagsoplevelser, hvor du både stifter bekendtskab med et vinområde og en druesorter, der er mindre omtalt herhjemme, så kunne Müller Thurgau fra Villa Corniole være et oplagt valg. Druerne står i det bjergrige Trentino i en højde af 400-600 meter i Valle de Cembra, de er håndhøstede og herefter nøje selekterede.

Duft - og smagsnoter
Hvidvinen er lys gul i farven over mod det grønne. I næsen er der en behagelig snert af hyldeblomst, krydderier og tropiske frugter og smagen er rund, frugtig, let mineralsk og har også lidt citrusnoter. 

Serveringsforslag
Hvidvinen kan fx serveres til forskellige former for fisk, retter med fiskebaserede saucer, grøntsager eller som et godt glas hvidvin uden mad.

Anmeldelse:
Müller Thurgau fra Ville Corniole har vundet en række nationale og internationale priser blandt andet ved International Wine & Spirit Competition (IWSC), The Winehunter, Sakura og mange andre.

Karakteristika:
Land: Italien
Område: Trentino
Druer: Müller Thurgau
Farve: Lys gul med grønne reflekser
Alkohol: 12,5%
Serveres fx til: Aperitif, fisk, retter med fiskebaserede saucer, grøntsagsretter, asparges
Serveres ved: 10-12 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Lagring: 2-3 mdr i ståltanke
Økologisk: Ikke certificeret, men huset arbejder miljøvenligt i marken og bruger også tyngdekraften i produktionen for at undgå maskiner
Indeholder sulfitter: Ja - alle vin indeholder sulfitter da de opstår under fermenteringen


1
+
Tilføj til kurv