Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Marta de Baltà fra Parés Baltà, Penedès. 2018. Økologisk

649,00 kr.

Fyldig Syrah dedikeret til kærligheden
Marta de Baltà er en fantastisk rødvin produceret af Parés Baltà, som ligger i den smukke region Penedès i Catalonien. Rødvinen laves kun i et begrænset antal og på de bedste årgange – og den er velegnet til at blive nydt uden mad og som ledsager til et lækkert måltid. En vin, der er et rigtig godt eksempel på Parés Baltàs mission om at skabe vine af høj kvalitet og som samtidig er økologiske. Vinen er dedikeret til Marta Casas, som er én af husets winemakere og gift med én af Cusiné brødrene som står bag Parés Baltà. Denne vin "kom til verden" samtidig med, at der opstod kærlighed mellem Marta og Josep Cusiné. 

Vinen er lavet på Syrah fra gamle stokke og her har Parés Baltà ønsket at lave en vin, der udtrykker kompleksitet og kraft kombineret med en feminin stil. Druerne høstes manuelt og herefter transporteres de i små kasser for ikke at mase druerne, så de begynder at oxidere. Macerationen og gæringen sker på store 1 års franske fade. Herefter lagres vinen på nye franske egetræsfade i 13 måneder. Den er ligeledes produceret med minimum intervention i kælderen. 

Der er kun lavet 1830 flasker af vintage 2018. 

Duft- og smagsnoter:
En intens og kompleks rødvin med duft af bl.a. modne blomme og brombær kombineret med noter af bl.a. fad. Smagsmæssigt er den fløjlsblød, fyldig, saftig og med bløde tanniner og udover de frugtige noter byder den på noter som fx chokolade, tobak samt toast. Balancen mellem frugt og fad er super flot og afslutningsvis har vinen en lang eftersmag. Så er du på udkig efter en helt særlig smagsoplevelse, så er Marta de Baltà fra Parés Baltà et fremragende valg.

Serveringsforslag:
Denne vin kan serveres som et rigtig godt glas uden mad eller til forskellige former for rødt kød, blåskimmelost eller foire gras.

Specifikationer:

Land: Spanien
Område: Penedès
Druer: 100% Syrah
Alkohol: 13,5%
Serveres fx til: vildt, rødt kød, gryderetter, cedder ost - eller bare uden noget som et virkelig godt glas
Serveres ved: 16-18 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk Ja og biodynamisk
Vegansk: Ja
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv