Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Riesling Kirchenpfad Kabinett fra Leitz, Rheingau. 2022

139,00 kr.

Halvtør Riesling fra tyske Rheingau
Kirchenpfad Riesling fra Johannes Leitz, er en halvtør Riesling fra området Rheingau. Rheingau er en lille prestigefuld vinregion, som ligger ved Rhinen. Størstedelen af vinmarkerne i regionen ligger i den vestlige del ved byerne Johannisberg and Rüdesheim - og det er også ved Rüdesheim, at vi finder vingården Leitz, som er en af de fremtrædende navne i området. Johannes Leitz overtog vingården fra sin far tilbage i 1999 og herefter har den udviklet sig med flot fremgang og er vokset betydeligt i omfang. Familien har samtidig lykkes med at udvide markerne med nogle af de bedste parceller omkring byen Rüdesheim. Johannes har vundet både national og international anerkendelse for sine fremragende vine. Leitz' produktion består primært af Riesling - og husets vinmarker står på skåninger, som sine steder er meget stejle - helt op til en hældning på ca 62%. Denne Riesling kommer fra marken Kirchenpfad, som ligger lige uden for byen Rüdesheim. 

Duft- og smagsnoter:
Leitz' Kirchenpfad Riesling har bl.a. noter af tropiske frugter samt æble og pære. Samme noter går igen i smagen kombineret med en flot balance mellem vinens sødme og syre.  

Serveringsforslag: 
En spændende vin til retter som sushi, lidt krydrede retter som indisk inspirerede retter, fisk, lyst kød, grøntsagsretter og ost.  

Specifikationer: 
Land: Tyskland
Område: Rheingau
Druer: 100% Riesling
Alkohol: 10%
Serveres fx: Til sushi, krydrede retter - fx indisk inspireret, lyst kød, salat med gedeost, tærter
Serveres ved: 7-10 grader
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv