Fri Fragt v/køb for min 599 kr.
Manden bag Kallista er den tidligere rugbyspiller, Jan Coetzee
Denne rødvin leder os til et af de store vinområder i Sydafrika, nemlig Stellenbosch. Her ligger Vriesenhof Vineyards, som står bag denne cuvée lavet på Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc samt en smule Malbec. Manden bag er Jan Coetzee, som købte vingården tilbage i 1980. Herudover er han i virkeligheden også kendt inden for sportens verden, da han har spillet fløj på det nationale Rugby-hold, Springboks. Vriesenhof Vineyards ligger for foden af Stellenbosch bjerget - et område der i høj grad er påvirket af Atlanterhavet.
De 4 forskellige drue-typer der anvendes til at fremtrylle denne rødvin er alle vinificeret seperat. Fermentering med skallerne varer typisk 6-8 dage og herefter kommer druerne på franske fade og resten ligger 24 måneder på store 4000L fade.
Duft - og smagsnoter
Duft af røde frugter, læder, tobaksblade og smagsmæssigt har den bl.a. noter af sort peber, kirsebær og jordbær med smooth og bløde tanniner.
Serveringsforslag
Du kan fx servere denne rødvin til oste som brie samt til kødretter.
Specifikationer
Land: Sydafrika
Område: Stellenbosch
Druer: Cabernet Sauvignon 35%, Merlot 33%, Cabernet Franc 24% samt Malbec 8%
Alkohol: 13,5%
Serveres fx til: Ost, kødretter
Serveres ved: Ca 16-18 grader
Lagringspotentiale: Kan drikkes nu eller lagre i op til 20 år
Flaskestørrelse: 0,75 L
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja - alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen
Til dig der gerne vil vide mere:
Jordbunden i Stellenboch generelt varierer fra Alluvium til ler. Alluvium kan bestå af flere forskellige materialer fx mudder, sand, småsten og grus. Det er løse jordbundstyper som er blevet "efterladt" af fx floder.