Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Bourgogne Garnerot Bouzeron Les Loueres, Aligoté. 2020

249,00 kr.

Hvid Bourgogne fra Garnerot
Denne spændende hvidvin er lavet på ren Aligoté. I Bourgogne er det primært Chardonnay, der præger landskabet, når vi taler hvid Bourgogne - men Aligoté er også en hvid drue du finder i dette skønne vinområde. Druerne står på en mark ved Bouzeron - og heraf navnet på vinen. Huset bag er Château de Garneot, som drives af de to kvindelige winemakers, Caroline og Alexia. Vingården er relativ ny og de er igang med at omkonvertere til økologisk dyrkning af deres vinmarker.

Druerne til hvidvinen Garnerot Bourzeron håndhøstes og sorteres herefter manuelt. Afslutningsvist ligger vinen på fad i 12 måneder. 

Duft- og smagsnoter:
Hvidvinen har noter af akacie, hvide blomster og lidt tropisk frugt. De mineralske noter blendes skønt med noterne af hasselnød, honning og citrus. Vinen er rund og har en lang eftersmag 

Serveringsforslag:
En gastronomisk hvidvin som kan serveres til mange forskellige måltider lige fra fisk og skaldyr, til snegle, til skinke - og så selvfølgelig også til lidt lækker ost. Ift ost så kunne det være gedeost og comté.  

Specifikationer:
Land: Frankrig
Område: Bourgogne
Klassificering: AOC Bouzeron
Druer: 100% Aligoté
Alkohol:
Serveres fx til: Kylling, et lækkert skaldyrsfad, skinke, snegle samt ost som gedeost og comté
Serveres ved:10-11 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv