Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Flat Rock Pinot Noir Foundation Series fra Flat Rock Cellars, Ontario Canada. 2020

239,00 kr.

Har du smagt Pinot Noir fra Canada?
Når man siger oversøisk Pinot Noir, så vil mange sandsynligvis tænke på områder som Californien og Oregon i USA - men lidt længere mod nord, nemlig i Canada, lavers der altså også lækker Pinot Noir. Så har du aldrig haft lejlighed til at smage Pinot herfra, så har du nu muligheden.

Der er to store vinområder i Canada, hvor Ontario er det ene - og det er herfra at denne Pinot Noir kommer fra. Huset bag er Flat Rock Cellars, som har fremtryllet denne rødvin i deres winery, som er bygget på en sådan måde, at de kan arbejde med "gravity-flow". Druerne er blevet håndteret nøjsomt med håndplukning, håndsortering og fad-fermenteret i mindre portioner. Vinen har modnet 10 måneder på franske fade inden flaskning. 


Flat Rocks Foundation serie er vine, som er klassiske og frugtdrevne og med fokus på den enkelte druesorts karakteristika. Udover Pinot Noir arbejder huset også med druer som Chardonnay, som jo ofte "følges" sammen med Pinot Noir - samt Riesling og en smule Gewürztraminer. 

Duft- og smagsnoter:
Resultatet er en kompleks Pinot Noir med noter af bl.a. røde frugter og mørke frugter. Den har en fin syre samt en fin fylde. 

Serveringsforslag:
Du kan fx servere denne Pinot Noir til forskellige retter - fx kylling, svampebaserede retter, pasta - samt bare som et rigtig godt glas. 

Specifikationer:

Land: Canada
Område: Ontario, Niagara
Klima: Køligt & Kontinentalt
Appellation: VQA Niagara Peninsula
Druer: 100% Pinot Noir
Alkohol: 13,5%
Serveres fx til: Kylling, pasta, svampebaserede retter - eller bare som et godt glas
Serveres ved: 15-16 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk certificeret: Nej - men den er certificeret med "Certified Sustainable Winemaking" iht canadisk lovgivning.
Vegansk certifceret: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv