Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Engelsk Mousserende, NV Coates & Seely Brut Réserve

330,00 kr.

Bobler fra engelske Coates & Seely
Hos engelske Coates & Seely har man ambitionen at lave mousserende vine, der både formår at udtrykke det unikke engelske terroir inkl. den engelske kalk - og som samtidig kombinerer traditionelle metoder og ny teknologi. Resultatet er vine med fin balance, elegance og dybde.

Bag Coates og Seely står Nicholas Coates, som er en pensioneret finansmand og Christian Seely, Managing Director for Axa Millésimes (som bl.a. er ejere af Quinta do Noval i Portugal). Tilbage i 2006 fik Christian ideen til projektet, et år senere planlagde de to venner de endelig planer for deres engelske bobler. Idéen var, at det skulle være mousserende vine lavet på de klassiske druer Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay - og derudover skulle druerne kun komme fra de kalkholdige jorde i den sydlige del af England. 

Duft- og smagsnoter
Denne flaske bobler har en fin og blød mousse. Derudover har den noter af havtorn, akaciehonning samt brioche. Vinen er tør med en god balance, friskhed og elegance. 

Serveringsforslag
Denne flaske bobler kan fx serveres som aperitif eller en let forret med fx fisk eller skaldyr. 

Anmeldelser:
Jyllandsposten: 91 point
JyllandsPosten skriver: "Distingveret drik fra seriøse kræfter i Hampshire præget af den lange lagring på bærmen; dybde, finesse og kompleksitet i skøn forening. Parmesanskorpe, bagt æble, karljohan, mandel og makron. Perlende mousse, animerende bitterhed i den intense, syrlige finale." 

Specifikationer:
Land: England
Område: Sydengland
Druer: 40% Chardonnay, 50% Pinot Noir og 10% Pinot Meunier
Alkohol: 
Serveres fx til: Aperitif samt fisk, skaldyr. 
Serveres ved: 8-10 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Type: Brut - 4g/L
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv