Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Elephant Hill Airavata Syrah, Hawke's Bay, New Zealand. 2017

699,00 kr.

Fra Elephant Hill's Topserie
Icons er Elephant Hills topserie, som repræsenterer husets filosofi omkring vinproduktion. Icon-vinene laves kun ved exceptionelt gode årgange, og 2017 var netop et af disse rigtig gode år til at producere denne Syrah, som iøvrigt har fået navnet Airavata, der betyder Elefanternes Konge-Gud på Hindu.

Vingården Elephant Hill ligger smukt ud til Stillehavet ved Hawke's Bay på New Zealands nordlige ø. Her er der fokus på traditionerne kombineret med nytænkning - og målet er at skabe vine, som er i balance, elegante og som samtidig udtrykker vinmarkenes terroir. Derudover har vingården stor fokus på miljøet og har fx installeret et recycle system hvor vand fra vingården kan omdannes til rent vand igen og dermed genbruges - og alle vingårdens vinmarker er 100% akkrediterede Sustainalble Winegrowers of New Zealand (SWNZ)

Duft- og smagsnoter:
Denne rødvin byder på noter af mørke bær, florale noter, krydderier og peber. Vinen har ligeledes en god fylde samt en fin syre. 

Serveringsforslag:
Vi foreslår at rødvinen serveres til rødt kød, grillet kød, lam eller dyrevildt.

Specifikationer:
Land: New Zealand
Område: Hawke's Bay
Druer: Syrah
Alkohol: 
Serveres fx: rødt kød, vildt, lam, peberbøf
Serveres ved: 16-18 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej 
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide mere..
Hawke's Bay på New Zealands nordlige ø er præget af et tempereret og tørt klima med en lang vækstsæson, hvilket bidrager til at Elephant Hills kan lave frugtige og elegante vine. Vingårdens vinmarker er placeret i 3 forskellige sub-områder til Hawke's Bay; Te Awanga Vineyard, som ligger ud til kysten, Gimblett Vineyard, som ligger længere inde i landet og til sidst The Triangle Vineyard i Bridge Pa Triangle-området. 


1
+
Tilføj til kurv