Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Eiswein Riesling, Trittenheimer Altärchen fra Weingut Boch, Mosel. 0,5 L. 2019

349,00 kr.

Sødmefuld dessertvin fra Mosel
Vi skal til Mosel i Tyskland. Og her ligger Familievingården Weingut H. Boch ved vinlandsbyen Trittenheim, som er omgivet af vinmarker i det smukke Mosel-landskab. Bag familien Boch står ægteparret Anne og Michael - og Michael vidste meget tidligt at vindyrkning, var hans kald. I 1980'erne var Michael Boch, i en meget ung alder, klar til at overtage sin første vinmark efter sin far. Det gjorde han i en alder af 16 år og da han blev 21 år, var han den yngste winemaker i Mosel-området. Sønnen Maximillian er også gået i faderens fodspor og har uddannet sig inden for vinens verden. Idag har vingården to af de helt store marker i Trittenheim, Altärchen og Apotheke. Og ud over både Riesling og Spätburgunder, laver de også denne skønne Eiswein. 

Duft- og smagsnoter:
Dessertvinen er sødmefuld med godt balance fra den høje syre der er i en vin som Eiswein. Den høje syre fornemmes dog ikke med skaber blot en flot balance med sødmen. Vinen har bl.a. noter af honning og tørrede frugter.

Serveringsforslag:
Bochs Eiswein kan fx serveres til desserter med masser af frugt - fx citronbaserede desserter, æbletærter, frugtsalat med råcreme.

Specifikationer:
Land: Tyskland
Område: Mosel
Type: Dessertvin
Druer: Riesling
Alkohol: % 
Serveres fx: Frugtige desserter
Serveres ved: 6-8 grader
Flaskestørrelse: 50 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv