Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Claroscuro Gran Malbec fra Claroscuro Bodega de Arte i Uco Valley, Argentina. 2020

199,00 kr.

Tango y Vino! Lækker rødvin fra Argentina
Vi skal til Mendoza og mere specifikt Uco Valley og det relativt nye vinhus Claroscuro, som startede i 2012 med Gustavo og Paula Cucchiara i spidsen. For dem spiller kunsten en vigtig rolle og da de betragter vin som en kunst, er lablene til deres vine udarbejdet af argentinske kunstnere. Lablen til denne vin er lavet af kunstneren Mariela Gonzalez, som blev født i 1975 i Mendoza. Druerne til Claroscuros Gran Malbec kommer fra en Single Vineyard i Vista Flores og som står i en højde af 1054 meter over havet. De plukkes på 3 forskellige tidspunkter fra forskellige steder på vinmarken - og herefter vinificeres de seperat. Vinen har lagret 14 måneder på franske fade. 

Duft- og smagsnoter:
Rund og smooth Malbac med bløde tanniner. Kan både serveres med og uden mad. Har en kompleks og intens duft samt noter af mørke modne bær, lidt jordbær, vanilje, kokos, cedertræ, krydderier - samt lidt associationer til stald.

Serveringsforslag:
Du kan fx servere denne argentinske Malbec til en saftig bøf, til pulled pork, spare ribs eller lasagne.    

Specifikationer:
Land: Argentina
Område: Uco Valley, Mendoza
Druer: Malbec
Alkohol: 14,5% 
Serveres fx: Bøf, pulled porc, spare ribs. lagsagne - eller bare som et godt glas 
Serveres ved: 16-18 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej 
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide lidt mere...
Uco Valley er et af de helt store vinområder i Mendoza og her er somrene både varme og tørre og temperaturen kan komme helt op på 40 grader. Samtidig er nætterne kølige og mellem 15-20 grader, hvilket giver gode betingelser for at skabe balance mellem syre og sukker i vinen. Vintrene er milde og eftersom området ligger i læ af Andesbjergene, så er der sjældent nattefrost. 

1
+
Tilføj til kurv