Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Champagne Louis de Sacy, Brut Originel fra Montagne de Reims

410,00 kr.

Tør og frugtig Champagne fra Montagne de Reims
Louis de Sacy ligger i det velkendte terroir Verzy i Montagne de Reims og her har huset lavet Champagne igennem 13 generationer. Vingården har fokus på at arbejde miljøvenligt og har således også fået mærkningerne HVE (High Environmental Value) samt VDC (Sustainable Viticulture in Champagne). Disse to mærkninger tager bl.a. højde for hvordan vingården arbejder med vand og biodiversitet på vingården. Hos Louis de Sacy har de vinmarker med de 3 klassiske Champagne-druer - Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier. Alle tre indgår også i denne Champagne, som er lavet på druer fra parceller med 3 forskellige terroir-typer (Bligny, Cernay, Treslon). 

Duft- og smagsnoter:
Champagnen fra Louis de Sacy har en duft af både blomster og frugt. Ved første duft er der noter som akacie, røde æbler, toastede noter. Og når champagnen har fået lidt luft, kommer der også noter af pomelo, clementin, fersken og Damson blommer. Smagen er frugtig med god syre og cremet mousse. Champagnen har små livlige bobler. 

Serveringsforslag:
Du kan fx servere denne skønne Champagne til forskellige former for fisk og skaldyr - fx østers, fiskerillette, marineret laks med citrus - eller bare som et hyggeligt glas bobler. Har du planlagt osteanretning, så kan den også serveres til lidt bløde modne oste.

Specifikationer:
Land: Frankrig
Område: Champagne
Druer: 46% Pinot Noir, 40% Chardonnay og 14% Meunier
Dosage 1g /L
Serveres ved: 9-14 grader
Serveres fx til: fiskerillette med dild, marineret laks med citrus, øster, bløde modne oste - eller bare som et hyggeligt glas
Økologisk: Nej
Indeholde sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår naturligt under fermenteringen

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager