Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Champagne Michel Genet, Grand Cru, SUGR VISION, Demi-sec

430,00 kr.

Delikat Champagne med let sødme fra Côte des Blancs
Her får du en lækker Champagne til både de små og helt store øjeblikke - eller måske bare til en helt allmindelig onsdag, hvor du ønsker lidt ekstra luksus-feeling. Bag Champagner fra Michel Genet står Antoine, Vincent og Agnès Genet, som idag driver vingården videre efter deres far Michel Genet. Vingården blev etableret i 1960'erne og ligger i Chouilly (syd for Epernay) og er en af Champagnes Grand Cru område. Området her er kendt for sine Blanc de Blancs Champagner lavet på 100% Chardonnay.

Druerne til MG BB Spirit kommer fra Grand Cru marker. Druerne håndhøstes, så de sikrer, at det er de bedste druer, der anvendes til husets champagner - og i vinkælderen anvendes en så naturlig vinificering som muligt. 

Duft- og smagsnoter:
Michel Genets demi sec Champagne byder på noter af eksotiske frugter som ananas, abrikos og mango kombineret med noter af bagværk.

Serveringsforslag:
Du kan fx servere denne Champagne uden noget - eller til frugttærter med fx fersken og ananas - eller til andre frugtige desserter.

Specifikationer:

Land: Frankrig
Område: Chouilly, Champagne
Kategori: Grand Cru
Druer: Chardonnay
Alkohol: %
Serveres fx til: Frugttærter med ananas eller fersken, andre frugtige desserter - eller bare som et godt glas uden noget.
Serveres ved: 9-13 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen
Dosage: 30g/L | Demi Sec

1
+
Tilføj til kurv