Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Pinot Noir, Slow Lope'n Vineyard, fra Brutocao, Anderson Valley, Mendocino. 2017

270,00 kr.

Pinot Noir fra kølige Anderson Valley
Bag denne amerikanske Pinot Noir står Brutocao Family Vineyard - en vingård som er resultatet af en italiensk og en amerikansk familie, der forenede deres passion og erfaring inden for vin. Tilbage i 1910 bragte Brutocao-familien deres kærlighed til vin med til USA, da de emigrerede fra den italienske by Treviso - en lille by tæt på Venedig. Her mødte Len Brutocao Martha Bliss, hvis far havde dyrket vin i Mendocino siden 1943. Og da Len og Martha blev gift, blev det starten på de to familiers vin-eventyr. I starten solgte de deres druer til kendte vingårde i Sonoma og Napa og i 1980 begyndte de at lave deres egen vin. I dag drives gården videre af 4. generation.

Anderson Valley er kendt for sine varme varme dage kombineret med kølige tågede aftener / nætter - og dette giver det perfekte klima til at dyrke Brutocaos Pinot Noir druer. Der anvendes 5 forskellige Pinot Noir kloner i rødvinen og alle druer er håndhøstede og håndsorterede efter de ankommer til vinkælderen. Efter fermenteringen har rødvinen lagret i 16 måneder på franske fade, hvoraf 28% er nye fade. 

Duft- og smagsnoter:
Brutocaos Pinot Noir kan beskrives som en saftig, rund og blød rødvin med en mellem fylde og god balance. Den har en herlig duft af jordbær, røde kirsebær, tranbær kombineret med duften af fad og jordbund. Når man så tager en slurk af denne delikate Pinot Noir, så bliver man igen mødt af både jordbær og kirsebær - og her både røde og mørke kirsebær. Smagen af fad og jordbund går igen og bidrager med kompleksitet til vinen. Alt i alt en fornøjelse og indbydende smagsoplevelse.  

Serveringsforslag:
Du kan fx servere denne Pinot Noir fra Anderson Valley til retter med fjerkræ som fx kylling og ellers vil den passe godt til retter med svampe - fx i en risotto. Er du på udkig efter en rødvin til fisk - så vil den også passe fint til en fiskeret med lidt smag i. Det kunne fx være laks eller en fiskesuppe.  

Specifikationer:

Land: USA
Område: Californien, Anderson Valley, Mendocino
Druer: Pinot Noir  
Alkohol: 13,5%
Serveres fx til: kylling, laks, fiskesuppe, tærter, svampebaserede retter, risotto - fx med svampe
Serveres ved: ca 15 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Vegansk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv