Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Bourgogne Savigny Les Beaune Les Gollardes fra Domaine Decelle et Fils. Økologisk. 2019

399,00 kr.

Bourgogne fra et nyere vinhus med stor erfaring
Decelle & Fils er et nyere vinhus i Bourgogne fra 2008 og omfatter både vinmarker i Côte de Beaune og Côte de Nuits. Vingården blev grundlagt af to kendte herrer inden for vinens verden, Oliver Decelle og Pierre-Jean Villa. Oliver Decelle som idag driver vingården er en erfaren winemaker fra områder som Roussillon, Bordeaux og Rhône og Pierre-Jean havde erfaring med fra Condrieu. Deres ambition var at lave både elegante og komplekse hvidvine og rødvine fra Bourgogne og samtidig gøre det med respekt for naturen. Druerne på Decelle & Fils egne marker dyrkes økologisk (dog købes der nogle gange druer fra andre rigtig gode parceller, som ikke tilhører vingården) - men de fleste af vingårdens vine er certificeret økologisk - bl.a. denne Savigny-Les-Beaune. 

Da Decelle og Villa startede i 2008 hed Vingården Decelle Villa - men siden 2017 har Oliver Decelle drevet vingården selv - og idag hedder den derfor Decelle & Fils.

Specifikationer:
Land: Frankrig
Område: Bourogne
Druer: Pinot Noir
Alkohol: 12,5% 
Serveres fx: Til kylling, kalv, svampe 
Serveres ved: ca 15 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Ja 
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide lidt mere:
Oliver Decelle var tidligere også Direktør for den franske detailkæde Picard Surgelés, som kun solgte frostvarer. Han overtog firmaet efter sin far og som årerne gik fik han mere og mere interesse for vinens verden. Og i 1999 købte han vingården Mas Amiel i Maury, Roussillon. 

1
+
Tilføj til kurv