Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Bourgogne Meursault fra Madame Veuve Point. 2018

595,00 kr.

Meursault - top hvidvinsområde i Bourgogne - årgang 2018
Côte d'Or ligger i hjertet af Bourgogne og det er her, vi finder nogle af verdens mest efterspurgte rødvine og tørre hvidvine - bl.a. Meursault. Meursault markerne ligger i den sydlige del af Côte de Beaune og sammen med Pouligny-Montrachet og Chassagne-Montrachet ligger dette vinområde navn til nogle af de helt store hvidvinsområder. Meursault er også kendt for fadlagring og en lidt cremet stil. 

Er du på udkig efter en hvidvin der kan lagre, så kunne denne Meursault være et godt bud. 

Duft- og smagsnoter:
Madame Veuve Points Meursault har en gylden farve kombineret med et lille sølvskær. Duften byder på noter som hvide blomster, mandler, ristede hasselnødder, smør samt honning. Det er samtidig en hvidvin med en god balance mellem friskhed og fylde.  

Serveringsforslag:
Du kan fx servere Madame Veuve Points Meursault til kylling og lyst kød i cremet sauce. Den passer også rigtig godt sammen med skaldyr - både den grillede version eller i en lækker sauce. Står der skimmelost eller foire gras på menuen, så er denne Meursault også et rigtig godt match. For at få den bedste smagsoplevelse, så anbefales det at servere vinen ved en 12-14 grader. Serveres den køligere, vil man ikke få alle smagsnoterne med i smagsoplevelsen. 

Anmeldelser:
Vintage 2019: International Wine Challenge 2020: 91 points / Sølv

Specifikationer:
Land: Frankrig
Område: Bourgogne
Druer: Chardonnay
Serveres fx til: Kylling og lyst kød i cremet sauce, grillet skaldyr og skaldyr i sauce, skimmelost, foire gras. 
Serveres ved: 12-14 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide lidt mere...
Bakkerne hvor Meursault markerne står, står i en højde af 230-360 meter over havets overflade. Og stokkene til denne Meursault står i en jordbund af kalksten og mergel.

1
+
Tilføj til kurv