Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Boblernes Verden, Vin-abonnement

459,00 kr. / måned

Velkommen til Boblernes Verden
Nu kan du også få dit eget vin-abonnement, hvor du kommer på en smags-rejse sammen med os og hvor du får mulighed for at smage skønne sprudlende bobler fra forskellige steder i verden - og det kan være bobler lige fra Champagne til mousserende Pinot Noir fra Argentina. Servér boblerne på en onsdag og få lidt luksus feeling i hverdagen - eller i weekenden med gode venner eller familie.

Anmeldelse
Anmeldelse fra Johanne: 
"...Jeg modtog kassen og pakkede den straks ud. Indholdet er pakket indbydende og endda med en håndskrevet seddel der gør jeg føler mig som en del af en eksklusiv klub.
Ud over en håndskrevet seddel er der fine beskrivelser af boblerne med i kassen. Både af de to flakser, men også om måden man producerer boblerne. Så man får også lidt ny viden, det kan jeg rigtig godt lide. Jeg følte mig rigtig godt klædt på, og informeret om hvad jeg havde modtaget.
Vi allierede os med nogle kyndige bobbel drikkere og vi fik smagt på begge flasker samme aften. Så det var super godt der stod anbefalet drikke rækkefølge hvis begge flasker skulle smages samme dag.
Begge flasker var vildt gode. Vi nød hver en dråbe og fik gjort en ellers almindelig pizza fredag til en rimelig eksklusiv pizza fredag. Det er følelsen af luksus afleveret på dørtrinnet. 
Tak for en dejlig boblende kasse." 

Med abonnementet får du:
- Hver måned udvælger vi 2 lækre flasker bobler til dig - det vil altid være 2 forskellige flasker.
- Vinguide der fortæller om vinene.
- Levering til din hoveddør er inkl. i prisen.
- Bliver du forelsket i flaskerne, så har du mulighed for at bestille flere med rabat. 

De praktiske info...
- Du modtager din første smagekasse efter tilmelding
(første gang vi sender ud er inden for de første 5 hverdage i september).
- Herefter sender vi din smagekasse 1 gang pr mdr. inden for de første 5 hverdage i en måned
- Ingen bindingsperiode
- Ønsker du af afmelde abonnementet: Afmeldes det mellem d. 5. i måneden og senest den sidste hverdag i måneden, så er du afmeldt fra den efterfølgende måned. 
- Rabatkoder kan ikke anvendes ifm. vores vin-abonnementer.
- Betalingen for den første levering trækkes ved tilmelding. Herefter trækkes betalingen den 1. eller 2. hverdag i måneden, inden vi sender vinen afsted. 

1
+
Køb