Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Blackletter fra Broadside, Paso Robles i Californien. 2020

599,00 kr.

Fantastisk glas fra Paso Robles
Wow for et glas. Kompleks, fyldig, elegant og en rigtig god syre. Vi skal til Paso Robles i Californien, hvor Cabernet Sauvignon er en af de helt store druer. Druerne til Blackletter kommer fra forskellige vinmarker - og er primært lavet på Cabernet Sauvignon kombineret med lidt Cabernet Franc. Druerne håndhøstes om natten og druerne fra de enkelte marker fermenteres hver for sig. 30% har lagret på nye franske fade og 10% på hybrid fade af fransk og amerikansk træ. Derudover er der også anvendt gamle fade for at skabe balance i vinen. 

Paso Robles ligger imellem San Fransisco og Los Angeles. Regionen er en varm region, men køles ned af havbriser fra Stillehavet samt tåge-banker. Der er store udsving mellem dag- og nattemperaturer, hvilket bidrager til øget kompleksitet i druerne. Huset bag denne flotte rødvin har en bæredygtig tilgang til produktion af vin. 

Anmeldelser:
2020: 95 points af Wine Enthusiast

Duft- og smagsnoter: 
Rødvinen har en intens duft med noter af bl.a. jordbær, røde og sorte kirsebær, brombær, tranebær, sorte blommer kombineret med lakrids, tobak, krydderier samt en elegant sødme. Vinen er fyldig, med en smag af røde og sorte kirsebær, skovjordbær, peber, lakrids samt et strejf af røg og fad. Vinen har utrolig flotte og elegante tanniner. 

Serveringsforslag:
Du kan fx servere den til en god steak, grillbøf, langtidsstegt steg eller svinekæber. Hos Sømod Vine har vi testet den sammen med en grillet steak (tejre major - eller skuldermørbrad, som udskæringen også nogle gang kaldes). 

Specifikationer:
Land: USA
Område: Californien, Paso Robles
Druer: Cabernet Sauvignon 89% og Cabernet Franc 11%
Alkohol: 15% 
Serveres fx: Steak, grill-bøf eller langtidssteg steg. Kan også nydes uden mad
Serveres ved: 15-18 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv