Fri fragt v/køb for min. 599 kr

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Biftu Bobal fra Familia Bastida, Utiel-Requena. 2021

96,00 kr.

Spansk rødvin med masser af power
Vinen her kommer fra regionen Utiel-Requena, som ligger i Valencia. Det er også her i Utiel-Requena, at druen Bobal har sin hjemstavn og her udgør den størstedelen af de røde druer. Det er en drue, der fra naturens side har et højt syreindhold samt tydelige tanniner. Druerne fra Biftu Bobal kommer fra gamle Bush-wines. I vinkælderen har druerne gennemgået kold pre-maceration samt blevet fermenteret ved lave temperaturer for at fastholde den friske frugt i mosten. Efter den alkoholiske fermentering har vinen gennemgået malolactic conversion på fad og efterfølgende lagret 5 måneder på franske / ungarnske fade. 

Duft- og smagsnoter:
Spansk rødvin med en intens duft af mørke bær som blomme, vanilje, fad, krydderier samt balsamiske noter. Smagsmæssigt er vinen en kraftig og fyldig rødvin, med en god syre og meget tydelige tanniner. I smagen går nogle af noterne fra duften igen - dvs. at vi her finder vanilje, mørke bær og fad.   

Serveringsforslag:
Dette er en rødvin vi anbefaler til en kraftig ret - det kunne fx være en steak med sauce eller en gryderet med masser af smag.

Specifikationer:

Land: Spanien
Område: Utiel-Requena, Valencia
Druer: Bobal
Alkohol:14% 
Serveres fx til: steak med sauce, gryderetter
Serveres ved: 15-18 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

1
+
Tilføj til kurv